دوره آموزشی مدیریت فرآیند تولید نرم افزار UML , RUP
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
- زبان مدل سازی یکنواخت چیست؟
گردآوری و تالیف : پشتیبانی راکت

دسته بندی ها : برنامه نویسی

UML یک زبان مدلسازی همه منظوره استاندارد و از زیرمجموعه های مبحث مهندسی نرم افزار است که توسط Object management group ایجاد شده است.

در زیر توضیحاتی را درباره ی این زبان مشاهده می کنید:

UML سرواژه ی Unified Modeling Language می باشد.
UML از دیگر زبان های رایج برنامه نویسی مانند C++، Java و COBOL متفاوت است.
UML یک زبان تصویری، نمایشی است که از آن جهت مدل سازی و ساخت برنامه ی کار نرم افزار استفاده می شود.

بنابر توضیحات بالا UML را می توان به عنوان یک زبان دیداری مدل سازی همه منظور تلقی کرد که توسط آن سیستم نرم افزاری نمایش، تعریف، ساخته و مستندسازی می شود. اگرچه UML بیشتر جهت مدل سازی سیستم ها نرم افزاری به کار می رود، اما می توان از آن در زمینه های دیگر مانند مدل سازی جریان پردازش در یک واحد تولید بهره گرفت.

UML به خودی خود یک زبان برنامه نویسی نیست اما ابزاری است که با استفاده از نمودارهای آن می توان به زبان های مختلف کد نوشت. UML یک رابطه ی مستقیم با تجزیه و تحلیل، طراحی شی گرا دارد. پس از کمی متعارف سازی، UMLبه ی استاندارد OMGتبدیل شده است.
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
با استفاده از UML می توان تقریبا هر گونه برنامه کاربردی که ممکن است بر روی هر ترکیبی از سخت افزار، سیستم عامل، زبان برنامه نویسی و شبکه اجرا شود را الگوسازی نمود. طراحی بر پایه مفاهیم شی گرای باعث می شود که به طور پیش فرض با محیط ها و زبانهای برنامه نویسی شی گرا سازگاری و همخوانی کامل داشته باشد، با این حال می توان از آن به منظور مدلسازی برنامه های غیر شی گرا مانند برنامه هایی که با زبانهای بیسیک، کوبول نوشته می شوند نیز استفاده کرد.

ویژگیهای UML

UML دارای ویژگیهای بارز فراوانی است که در این قسمت به آنها می پردازیم. UML یک زبان مدلسازی است اما چیزی فراتر از چند نماد گرافیکی است. به طوریکه در ورای این نمادها، یک سمانتیک (معناشناسی) قوی وجود دارد، به طوریکه یک تولیدکننده می تواند مدلهایی تولید کند که تولید کننده های دیگر و یا حتی یک ماشین آن را بخواند و بفهمد. بنابراین یکی دیگر از نقش های مهم UML "تسهیل ارتباط" بین اعضای پروژه و یا بین تولیدکنندگان مختلف می باشد. این ارتباط بسیار مهم است. شاید دلیل اصلی اینکه تولید نرم افزار به صورت فریبنده ای دشوار است، همین عدم ارتباط مناسب بین اعضای پروژه باشد و اگر در تولید نرم افزار، بین اعضای پروژه گزارشهای هفتگی و مداوم وجود داشته باشد، بسیاری از این دشواریها برطرف خواهد شد.

البته این را هم باید در نظر گرفت که UML کمی پیچیده است و این به خاطر آن است که سعی شده است نمودارهایی فراهم شود که در هر موقعیتی و با هر ترتیبی قابل استفاده باشند. دلیل دیگر پیچیدگی از آنجا ناشی می شود که UML ترکیبی است از زبانهای مختلف، که برای حفظ سازگاری و جمع کردن خصوصیات مثبت آنها، ناگزیر از پذیرش این پیچیدگی می باشد.

UML موفقیت طرح را تضمین نمی کند، اما در عین حال خیلی چیزها را بهبود می بخشد. به عنوان مثال استفاده از UML، تا حد زیادی، هزینه های ثابتی نظیر آموزش و استفاده مجدد از ابزارها را در هنگام ایجاد تغییر در سازمان و طرحها کاهش می دهد.
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
مساله دیگر اینکه، UML یک زبان برنامه نویسی بصری (visual) نیست، اما مدلهای آن را می توان مستقیماً به انواع زبانهای مختلف ارتباط داد. یعنی امکان نگاشت از مدلهای UML به کد زبانهای برنامه نویسی مثل Java و ++C وجود دارد که به این عمل "مهندسی رو به جلو" می گویند.

عکس این عمل نیز ممکن است؛ یعنی این امکان وجود دارد که شما بتوانید از کد یک برنامه زبانی شی گرا، مدلهای UML معادل آن را به دست آورید. به این عمل "مهندسی مع" می گویند. مهندسی رو به جلو و مع از مهمترین قابلیت های UML به شمار می روند، البته نیاز به ابزار Case مناسبی دارید که از این مفاهیم پشتیبانی کنند.

اگر با زبانهای مدلسازی دیگر کار کرده باشید، برای کار با UML مشکل چندانی نخواهید داشت. اما برای شروع کار با UML به عنوان اولین زبان مدلسازی، بهتر است فقط با نمودارهای خاصی کار کنید. برای این کار بهتر است ابتدا با نمودارهای مورد کاربرد و تعامل کار کنید و پس از مدتی کار و آشنا شدن با ویژگیهای اولیه آن، به یادگیری و استفاده از نمودارها و اجزای دیگر بپردازید. در مقایسه با زبانهای مدلسازی دیگر مثل ER و زبان فلوچارتی DR، زبان UML نمودارهای قوی تر و قابل فهم تری را ارائه می دهد که شامل تمامی مراحل چرخه حیات تولید نرم افزار (تحلیل، طراحی، پیاده سازی و تست) می شود.

یکی دیگر از ویژگی های مهم UML این است که مستقل از متدولوژی یا فرایند تولید نرم افزار می باشد و این بدان معنی است که شما برای استفاده از UML، نیاز به استفاده از یک متدولوژی خاص ندارید و می توانید طبق متدولوژی های قبلی خود عمل کنید با این تفاوت که مدلهایتان را با UML نمایش می دهید. البته مستقل بودن از متدولوژی و فرایند تولید، یک مزیت برای UML می باشد؛ زیرا بسیاری از انواع پروژه ها و سیستمها نیاز به متدولوژی خاص خود دارند. اگر UML در پی پیاده کردن همه اینها بر می آمد، یا بسیار پیچیده می شد و یا استفاده خود را محدود می کرد. البته متدولوژیهایی براساس UML در حال شکل گیری می باشند.
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
از دیگر ویژگیهای UML می توان به پشتیبانی از مفاهیم سطح بالای شی گرایی مثل Collaboration، Framework، Pattern و Component اشاره کرد. همچنین UML با استفاده از یک سری مکانیزم های گسترش پذیر امکان می دهد که بتوان زبانهای مدلسازی جدیدتری (با گسترش مفاهیم پایه ای موجود) ایجاد کرد.

UML شامل تعدادی عنصر گرافیکی است که از ترکیب آنها نمودارهای UML شکل می گیرند . هدف استفاده از نمودارهای مختلف در UML ، ارائه دیدگاه های گوناگون از سیستم است. همانطور که مهندسین عمران جهت ساختن یک ساختمان پلانهای مختلفی از ساختمان تهیه می کنند ، ما با استفاده از نمودارهای UML نماهای مختلفی از نرم افزار مورد نظر را تهیه می کنیم.

نکته ای که باید حتما به آن توجه کنید این است که : مدل UML آنچه که یک سیستم باید انجام دهد را توضیح می دهد، ولی چیزی درباره نحوه پیاده سازی سیستم نمی گوید.

با توجه به رشد نرم افزارهای پشتیبانی کننده UML امروزه با استفاده از نرم افزارهایی مانند Visio ، Enterprise Architecture و rational rose شما می توانید بعد از کشیدن نمودارهای UML مستقیما نمودارهای خود را به بانک اطلاعاتی و کد تبدیل کنید (البته این نرم افزارها ساختار کد شما را برایتان تولید می کنند!) این نرم افزارها همچنین کد برنامه شما را گرفته و نمودارهای UML برنامه را تولید می کنند. پس از آشنایی با مفاهیم شیء گرایی، (توضیحات بیشتر در سایر مقالات سایت میکرو رایانه) در اینجا زبان مدلسازی UML را معرفی کرده و خواهیم دید چگونه این زبان مفاهیم شیء گرایی را پشتیبانی می کند
ک و بزرگ انجام می دهیم و در صورتی که مشاوره ای هم در این زمینه بخواهند ما این مشاوره را نیز به آنها خواهیم داد
خدماتی که ارائه میکنیم

طراحی وب سایت
طراحی سامانه های اداری و سازمانی
طراحی و توسعه وب اپلیکیشن

وب اپلیکیشن (Web Application) چیست؟

سازگاری گسترده وب اپلیکیشن ها نسبت به نسل قبلی که تنها وبسایت هایی استاتیک و HTML بودند ، موجب شده تا به سختی بتوان تفاوتی بین این عبارات پیدا کرد . در سایت پروژه چی ما بیشتر از عبارت وب اپلیکیشن استفاده خواهیم کرد . این شامل هر نرم افزار تحت وبی است که نیازهای کاربر را انجام می دهد و کاربر با آن تعامل برقرار می کند و با سیستم های سمت سرور مثل پایگاه داده ها یا دیتابیس ها و سرورها در تعامل است. زمانی که یک کاربر با یک وبسایت تعامل برقرار می کند تا کار خاصی را انجام دهد ،( مثل ورود به یک وبسایت و کارهای بانکی و خرید کارت شارژ ،ثبت پیام های اینترنتی ) در حقیقت با سیستم های سمت سرور و در پشت وب سایت (ولی به صورت غیرمستقیم و ایمن و محدود) ارتباط برقرار می کند و این یک وب اپلیکیشن است. که نیاز کاربر را برطرف می سازد.
داشتن سایتی زیبا و با سرعت بالا
زبان UML چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

مدلسازی به برنامه نویسان این امکان را می دهد تا به تصویر کشیدن و مستند سازی جزئیات پنهان برنامه را بهتر و سریعتر بررسی کنند.
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
زبان Uml با پلتفرم مستقل کمک می کند تا مدل های سیستم های نرم افزاری طراحی و مستند سازی شوند و تمام اامات یک برنامه نویس را فراهم می کند.

Uml یک زبان مدل سازی یکپارچه است و با استفاده از آن می توان هرگونه برنامه کاربردی که روی سخت افزار، سیستم عامل و زبان برنامه نویسی اجرا می شود را مدلسازی کرد.

Uml با زبان های برنامه نویسی شی گرا مانند جاوا، C++ و #C سازگاری دارد و هم چنین با زبان های برنامه نویسی فرترن، بیسیک و کوبول که برنامه های غیر شی گرا هستند نیز، می توان از آن استفاده کرد.

Uml شامل فرآیند مرحله به مرحله در تولید یک نرم افزار نیست اما می تواند از آن در تمامی پروسه های توسعه نرم افزار آن را به کار برد زیرا uml تکنیک های مدل سازی داده و تجاری و شی را با هم ترکیب می کند.

ویزگی های UML:

-UML دارای ویژگی های فراوانی است از جمله این که زبان uml فراتر از چند نماد گرافیکی است به طوریکه برنامه نویس می تواند مدل هایی تولید کند که دیگر تولید کننده ها به راحتی از آن استفاده کنند ، در واقع یکی از بارزترین نقش های uml آسان کردن ارتباط بین اعضای یک پروژه و یا دیگر تولیدکنندگان است.

-UML ترکیبی از زبان های مختلف است اگر زبان های مدل سازی دیگر را بلد باشید برای کار با Uml مشکل چندانی ندارید.

-از دیگر ویژگی uml پشتیبانی از مفاهیم سطح بالای شی گرایی مانند فریم ورک است که با استفاده از یک سری مکانیزم این امکان را می دهد که بتوانند زبان های مدل سازی جدیدی ایجاد کنید.

به این صورت که uml دارای ساختار دقیقی است اما به گونه ای است که کاربران بتوانند بر اساس نیازهای خودشان بخش هایی به آن اضافه کنند پس برنامه نویسان با کمک زبان uml دید بهتری نسبت به پروژه پیدا می کنند و می توانند کدنویسی بهتری انجام دهند.

-کاهش هزینه های آموزش از دیگر ویژگی این زبان است.

انواع نمودارUML:

نمودار ساختاری:

کلاس: وظیفه به تصویر کشیدن برنامه در حال تولید و توسعه را به عهده دارد.
نمودار اجزا: با توجه به رابطه اجزا با یکدیگر به چندگروه مختلف تقسیم می شوند این نمودار وظیفه به تصویر کشیدن رابطه های بین اجزا که هر کدام تشکیل شده از چند کلاس هستندرا به عهده دارد.
نمودار استقرار و توزیع: توصیف تمامی سخت افزارها و محیط پیاده سازی سیستم در نمودار استقرار است و این نمودار نشان می دهد اجزا بر روی چه چیزی مستقر شده است.

نمودار رفتاری:

دید کلی از سیستم را نشان می دهد و اهداف برنامه به صورت کاربردی مدل سازی می شود.

نمودار توالی: به دلیل اجرا و پیاده سازی ، تعامل بین اجزا اهمیت دارد به این دلیل نمودار توالی بسیار کاربردی است. این نمودار جریان پیام ها از یک شی به شی دیگر را نشان می دهد.
نمودار همکاری:تاکید بر روی رابطه بین اشیا دارد.
نمودار حالت: حالت های مختلف یک شی را به وسیله نمودار حالت می توان به تصویر کشید ، در واقع این نمودار چرخه شی، برای توسعه دهندگان نرم افزار قابل مشاهده است.
نمودار فعالیت: توضیح قدم به قدم جریان کار به ه
ما در این خصوص با استفاده از تجارب برنامه نویسی چندین ساله و انجام چندین پروژه در حال کار در حوزه نرم افزاری می توانیم که این ادعا را داشته باشیم که توانایی هرگونه پروژه ای با نیاز مشتری را داشته باشیم.

و بیشترین دغدغه الان تمامی وب سایت ها داشتن سایتی زیبا و با سرعت بالا است. ما در این خصوص با استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها روز مثل Css3 و Html5 این معضل را برطرف کرده ایم.
طراحی و تحیل سامانه های درون سازمانی

با دانش جدید و بروز و تجربه چندین ساله در طراحی سامانه های سازمانی بهترین پرتال های درون سازمانی را انجام خواهیم داد. که بتوانید با آن
نمودارهای UML

نمودار کلاس (Class Diagram)

این نمودار، کلاس ها، واسط ها و همکاری و روابط بین آنها را نمایش می دهد. و نمودار اصلی و مرکزی UML می باشد. که بیان کننده ساختار ایستای سیستم نرم افزاری می باشد.

نمودار اشیاء (Object Diagram)

این نمودار، اشیاء سیستم و روابط بین آنها را نمایش می دهد. در واقع یک تصویر لحظه ای از نمودار کلاس می باشد.

نمودار مورد کاربرد (Use case Diagram)

این نمودار، تعامل کاربران خارجی با سیستم را مدل کرده و از جهاتی مشابه نمودار سطح صفر DFD می باشد که جنبه های رفتاری سیستم را نشان می دهد. این نمودار نقطه ورودی برای تمامی نمودارهای دیگری است که به تشریح نیازمندیها و معماری و پیاده سازی سیستم می پردازند.

نمودارهای تعامل (Interaction Diagram)

این نمودارها، بیان کننده تعامل هستند که شامل اشیاء مختلف است و نیز روابط بین آنها و همچنین پیغام هایی که بین آنها رد و بدل می شود. این نمودارها جنبه های پویای یک سیستم را مدل می کنند و خود بر دو نوع هستند: نمودار توالی (Sequence Diagram) که ترتیب زمانی تعامل ها را نشان می دهد و نمودار همکاری (Collaboration Diagram) که تاکید بر نمایش ساختاری تعامل ها دارد.
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
نمودارحالت (State chart Diagram)

این نمودار، بیان کننده جنبه های رفتاری سیستم می باشد و در واقع توصیف رسمی یک کلاس بوده که شامل حالات، انتقال بین حالات، رخدادها و فعالیت ها می باشد. از این نمودارها برای نمایش دادن چرخه حیات اشیاء یک کلاس خاص نیز می توان استفاده کرد.

نمودار فعالیت (Activity Diagram)

این نمودار، نوع خاصی است از نمودار حالت، که انتقال جریان از یک فعالیت به فعالیت دیگر را نمایش می دهد. این نمودار جنبه های پویای یک سیستم را نمایش می دهد. در واقع حالات این نمودار، گام های ترتیبی انجام یک عمل را نمایش می دهند.

نمودار اجزاء(Component Diagram)

از جمله نمودارهای پیاده سازی می باشد و سازمان دهی و روابط بین مجموعه ای از اجزاء را نمایش می دهد. این نمودار، جنبه های ایستای پیاده سازی یک سیستم را مدل می کند.

نمودار به کارگیری(Deployment Diagram)

پیکربندی گره های پردازشی زمان اجرا را نمایش می دهد. که برای مدل کردن جنبه های ایستای به کارگیری یک معماری برای یک سیستم بکار می رود. همچنین نمایش دهنده اجزای استفاده شده زمان اجرا مثل کتابخانه های DLL، فایل های اجرایی، کدهای مبدا و روابط بین آنها می باشد.

البته این نمودارها تمام نمودارهای UML نیستند بلکه با توجه به نیاز و با کمک ابزارهای Case می توان نمودارهای دیگری نیز تعریف و استفاده کرد.

سیستم نرم افزاری UML پرورش ماهی ( شیلات )

آموزشگاه

دانشگاه

فروشگاه شامل :

فروشگاه محصولات برقی

فروشگاه محصولات ساختمانی

فروشگاه محصولات فرهنگی و کامپیوتر

فروشگاه اسباب بازی

فروشگاه لوازم شیرینی و کیک و جشن تولد

شیرینی فروشی

سایت اطلاع رسانی آزمون

فروشگاه الکترونیکی

انبار

کافی نت

ورزشگاه

تاکسی تلفنی

بیمارستان

سوالات برنامه نویسی مثلا" مثلث خیام ،ضرب ماتریس ها،حلقه های تودرتو،حضور و غیاب کارکنان و حقوق بر اساس ساعت ،روز ، ماه و سال،الگوریتم های جستجو و ژنتیک ،آموزش الکترونیکی و آموزشگاه زبان و کلیپس آموزش ، برنامه نویسی ،cpn tools

آموزش دانشگاه ، سلف دانشگاه ، اطلاع رسانی دانشگاه ،امور فرهنگی دانشگاه ، ثبت نام ، اکسل پیشرفته،پروژه دفاع مقدس، تمرینات درس هوش مصنوعی توزیع شده، برنامه نویسی چند عامله

گزارش کتبی شامل تعریف مساله، راهکار پیشنهادی، ساختارو نمودار کلاس های استفاده شده و توسعه یافته به همراه توضیحات کافی برای هر مساله،نرم افزار پروتوس،مطب دندانپزشکی،دفتر وکالت،مرکز پزشکی،ATM،عابر بانک،کتابخانه ، کتاب فروشی ، اداره برق، وب سرویس آژانس هواپیمایی ، هتل ، گردشگری مجازی ، گردشگری مجازی استان اصفهان ، یزد،شیراز،تبریز،توریست ، ورزشگاه ، باشگاه بدنسازی ،دبیر خانه ، بانکداری الکترونیکی ، بیمه ، ثبت احوال ، DFD، واحد ترابری ، انبار و حسابداری و حسابرسی کالاها ، شرکت پخش دارو ، داروخانه ، بررسی مزایای فنی و اقتصادی نیروگاههای کوچک خورشیدی ، مسیریابی در شبکه های بیسیم پایان نامه ، شبکه های حسگر بیسیم ، پردازش ابری ،

کلیه پایان نامه ها و مقاله در صورت موجود بودن با تخفیف
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
انجام پایان نامه ها و مقاله

هماهنگی با خانم یا آقای

۰۹۱۹۷۷۶۳۰۵۵ و ارسال

ایمیل سفارش

:: برچسب ها: UML, سازمانی, فروشگاه, آنلاین, ورزشگاه



پروژه دانشجویی uml بازی + تحلیل اداره برق با رشنال رز


تحلیل انواع بازی ها با رشنال رز

مثلا"

بازی مار و پله

بازی شطرنج

بازی پازل

بازی تله های موش

بازی دنیای اژدها



و.

تحلیل اداره برق با رشنال رز

تحلیل قسمت هایی از اداره های مختلف تا حد امکان

تحلیل جایگاه سوخت رسانی

تحلیل ویدئو کلوپ (ویدیو کلوپ ۱۱۰ )

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276

:: برچسب ها: رشنال رز, بازی, مار و پله, تحلیل اداره برق اهواز, uml



یو ام ال ، UML ,uml



انجام پروژه در کمترین زمان با کمترین قیمت به بهترین شکل ممکن

نرم افزارهایی جهت طراحی نمودارهای UML

Enterprise Architect:

نرم افزاری مناسب برای تیم های تولید و توسعه نرم افزار ؛

قابلیت های کلیدی نرم افزار Enterprise Architect:
- طراحی و توسعه UML
- استفاده از مدل های Case, Logical, Dynamic و Physical
- سازگار با MS Word
- امکان افزودن ضمیمه های مورد نیاز برای مدل طراحی شده
- رابط کاربری ساده و بدون نیاز به آموزش
- مدل سازی داده ها، مهندسی دیتابیس
- چند کاربره
- پشتیبانی از استاندارد UML 2.3
- امکان Import و استخراج XMI 2.1
- ارائه گزارش در فرمت های HTML و RTF
- تبدیل MDA
- تست، ردگیری و نگهداری
- پشتیبانی از کدهای مهندسی مع در بش از 10 زبان برنامه نویسی
- امکان ورود شمای دیتابیس
- امکان تصویر کدهای XSD و WXSD
- وارد کردن کدهای باینری از جاوا و دات نت
- سرعت بالا
- دارای Spell checker
- و .

شرکت سازنده: Sparx Systems

Rational Rose

Visual Paradigm

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276

:: برچسب ها: یو ام ال, UML, uml, Enterprise Architect



یو ام ال ، UML ,uml

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276

نظر بدهید

انجام پروژه در کمترین زمان با کمترین قیمت به بهترین شکل ممکن

نرم افزارهایی جهت طراحی نمودارهای UML

Enterprise Architect:

نرم افزاری مناسب برای تیم های تولید و توسعه نرم افزار ؛

قابلیت های کلیدی نرم افزار Enterprise Architect:
- طراحی و توسعه UML
- استفاده از مدل های Case, Logical, Dynamic و Physical
- سازگار با MS Word
- امکان افزودن ضمیمه های مورد نیاز برای مدل طراحی شده
- رابط کاربری ساده و بدون نیاز به آموزش
- مدل سازی داده ها، مهندسی دیتابیس
- چند کاربره
- پشتیبانی از استاندارد UML 2.3
- امکان Import و استخراج XMI 2.1
- ارائه گزارش در فرمت های HTML و RTF
- تبدیل MDA
- تست، ردگیری و نگهداری
- پشتیبانی از کدهای مهندسی مع در بش از 10 زبان برنامه نویسی
- امکان ورود شمای دیتابیس
- امکان تصویر کدهای XSD و WXSD
- وارد کردن کدهای باینری از جاوا و دات نت
- سرعت بالا
- دارای Spell checker
- و .
پیش نیاز : آشنایی با یک زبان برنامه نویسی

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276

اهداف دوره :

1- در این دوره ، دانشجو علاوه بر دیاگرام های UML با مفاهیم تحلیل و طراحی شیء گرا نیز آشنا می شود.

2- دانشجویان می توانند نمودارهای UML مربوط به تیم نرم افزاری خود را خوانده و درک کنند .

3- تحلیل گران می توانند تحلیل ، طراحی و پیاده سازی نمودارهای مدل سازی محیط نرم افزاری را انجام دهند .

4- مهندسین صنایع خواهند توانست درک کاملی از نحوه طراحی شیء گرای محیط های عملیاتی کسب نمایند .

5- دانشجویان می توانند مراحل تولید و ساخت را با کمک مشخصات پیشرفته Class ،State Machine و Component انجام دهد.

6- مرحله انتقال را با کمک Deployment Diagram تکمیل نمایند.

7- در این دوره RUP به عنوان یک پایگاه دانش از بهترین تجارب مهندسی نرم افزار معرفی و ساختار و محتوی این پایگاه دانش توصیف می گردد. همچنین نحوه استفاده از RUP به عنوان یک چهارچوب فرایند جهت تدوین متدولوژی متناسب با نیاز های پروژه نرم افزاری ارائه و مباحث توسعه تکراری، فاز ها، تکرار ها، مدیریت ریسک، نیازمندی ها، طراحی، معماری، مهندسی فرایند، مدیریت تغییرات و . بیان و کاربرد RUP برای مهندسی مجدد سازمانی توصیف و مهمترین گسترش های قابل استفاده مجدد RUP در زمینه توسعه نرم افزار و چرخه حیات کامل نرم افزار معرفی می گردد. در این دوره مقایسه ای از RUP با سایر فرایندها ارائه و به ویژه Extreme Programming و CMMI معرفی شده و مقایسه می گردند.



مخاطبین دوره :

برنامه نویسان، طراحان، تحلیلگران، معماران، تست کنندگان، مهندسین فرایند و به طورکلی کلیه اعضای فنّی تیم تولید نرم افزار که نیاز به تعامل حضوری یا غیرحضوری ایده های عناصر و فراورده های نرم افزاری یا مسائل تولید از دیدگاه خود با سایر تخصص های تیم دارند.
همچنین مهندسین و مدیرانی که کار آن ها بر فرایندهای سازمانی با اهداف مختلف نظیر بهبود سازمانی، یا تحقق استانداردهای ISO 9001 و . تمرکز دارد و نیاز به مدل سازی فرایندهای سازمانی دارند.
کلیه اشخاص دارای تخصص های متنوع تولید نرم افزار شامل برنامه نویسان، طراحان، تحلیلگران سیستم و کسب و کار، معماران، تست کنندگان، مهندسین فرایند، مدیران پروژه، مدیران پیکربندی، تست و . که می خواهند RUP را به عنوان چهارچوب فرایند متداول برای تولید نرم افزار فراگیرند و نحوه جایگیری تخصص و فراورده های مرتبط با خود و ارتباط آن ها با سایر نقش های مورد انتصاب RUP و جایگاه و نحوه تولید آن ها را فراگیرند.
تحلیل گران فرایند کسب و کار که تمایل به انجام مهندسی مجدد سازمانی با استفاده از RUP دارند.
مدیران شرکت های نرم افزاری که نیاز به درک RUP و مقایسه آن با سایر متدولوژی ها نظیر XP و ارتباط آن با چهارچوب های فرایند نظیر CMMI برای تصمیم گیری متناسب دارند.



پیش نیاز : آشنایی با مفاهیم شی گرایی و یا یک زبان برنامه نویسی شی گرا


azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
اهداف دوره:

در این دوره ، دانشجو علاوه بر دیاگرام های UMLبا مفاهیم تحلیل و طراحی شیء گرا نیز آشنا می شود.برای ایجاد دیاگرام هایUML، شرط لازم تسلط بر تحلیل و طراحی شی گراء می باشد.اصولا دانشجویان این دوره به دو دسته تقسیم می شوند. UML Readerها و UML Writerها

دسته اول کسانی هستند که می توانند دیاگرام های UMLرا بخوانند واطلاعات لازم برای کارهایی مانند برنامه نویسی و غیره را از آن استخراج کنند. و دسته دوم کسانی هستند که می توانند دیاگرام های UMLرا ایجاد کنند.

در انتهای این دوره انتظار می رود که دانشجو با نقش های RUP نظیر مهندسین فرایند، مدیران پروژه، تحلیل گران، طراحان، آزمون گران آشنا گردد؛ فازهای RUP را در قالب اهداف و فراورده های اصلی هر فاز و نحوه تکامل آن ها شناخته، عوامل موثر بر تکرارهای درون فازها را تشخیص داده، از ابزار RUP استفاده نموده و دیسیپلین های نه گانه RUP را به عنوان تقسیم بندی وظیفه مندی عناصر ایستای RUP شناخته و همچنین توانایی عملکرد آغازین با سه مورد از ابزارهای فرایند را داشته و گسترشRUP برای معماری سرویس گرا و چرخه حیات کامل نرم افزار را بشناسد.


آموزش UML

آموزش rup

برچسب ها: آموزش uml, آموزش rup, اموزش uml, اموزش rup, دیاگرام های UML
+ نوشته شده در پنجشنبه دوازدهم مرداد ۱۳۹۱ ساعت 16:10 توسط متخصصین | نظر بدهید
آموزش RUP

آموزش RUP


RUP یک متدولوژی تکرارشونده (iterative) برای انجام فرایند مهندسی نرم افزار و تولید نرم افزار می باشد. در این روش کاربر سیستم همواره درگیر در آماده سازی سیستم می باشد و در تمام مراحل بر تولید سیستم نظارت دارد. در این روش سیستم نرم افزاری بصورت یکجا تحویل نمی گردد.

در RUP هر سیکل از پروژه را به 4 فاز تکرارشونده (حرکت عمودی در نمودار ) تقسیم و در هر فاز تکرارهایی تعریف می شود.

در انتهای هر یک از فازهای RUPنقاط کنترلی (Milestone) برای ارزیابی وضعیت پروژه وجود دارند. در این نقاط است که وضعیت پیشرفت پروژه و موفقیت تیم پروژه سنجیده می شود و تصمیم گیری های مهم جهت بهبود روند انجام پروژه اتخاذ می گردد.

در طول هر یک از فازها ممکن است یک یا چند تکرار صورت گیرد. همانطور که در نمودار معروف RUP نیز مشخص است تکرارهایی که در آغاز پروژه صورت می گیرد بیشتر بر روی نیازمندی ها و سرویس های مورد نیاز سیستم تأکید دارند و تکرارهایی که در انتهای پروژه صورت می گیرند بیشتر بر پیاده سازی سیستم تمرکز می کنند.

در ابتدای پروژه زمان های شروع و پایان و تعداد تکرارهای هر فاز را پیش بینی و تعیین نمایید و در کل پروژه آن را در نظر داشته باشید. در پایان هر تکرار نیز برای تکرار بعدی برنامه ریزی کنید. اگر نتوانستید طبق زمانبندی تمامی کارها را انجام دهید هیچ گاه زمان فاز (یا تکرار) را اضافه نکنید بلکه در فاز (یا تکرار) بعد ابتدا برای انجام کم کاری ها برنامه ریزی کنید و با از بین بردن علل به تعویق افتادن کارها در تکرار قبل و با زمانبندی واقع بینانه سعی کنید که دقیقا طبق برنامه پیش بروید.
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
متدولوژی 9 روند یا نظام (حرکت افقی در نمودار) را نیز پیشنهاد می دهد. که در هر فاز موجب تولید فراورده هایی می گردند. فراورده هایی که تولید می شوند در هر فازی که ایجاد شوند امکان به روز آوری آنها در فازهای دیگر وجود دارد. در هر پروژه با توجه به بزرگی سیستم ممکن است تعدادی از این فراورده ها تولید گردند. در تمامی فازها، به مدیریت پروژه و محیط پرداخته می شود و فرآورده های آن تولید یا به روز می شوند.

حال به شرح مختصری در مورد کارهایی که در هر فاز انجام می گردد و مهم ترین فراورده هایی که بر اساس هر نظام در هر فاز تولید می گردد می پردازیم.

1. فاز آغازین (Inception phase)

در این فاز تمرکز بر روی تعیین اهداف و محدوده پروژه، هماهنگی افراد پروژه (کارفرما- پیمانکار و )، برآورد منابع مورد نیاز پروژه، شناسایی ریسک های پروژه، مدل کردن کسب و کار و شناخت نیازمندی های سازمان می باشد. در پایان این فاز حداقل باید 85 - 90% نیازمندی های سازمان شناخته شده باشد.



فراورده های این فاز می تواند موارد زیر باشد:



- Software Development Plan و Phase Plan

- طرح مدیریت پیکربندیSystem Configuration Management Plan

- قالب کاری Business Case

- سند چشم انداز Vision Document

- سند واژه نامه Glossary Document

- قالب تولید Development Case

- فهرست مخاطرات Risk List

- مدل موارد کاربرد Use case model (( Use cases and Actors

- طرح تکرار Iteration Plan

- گزارش ارزیابی وضعیت Status Assessment Report

- گزارش ارزیابی تکرار Iteration Assessment Report

2. فاز تفصیل (Elaboration phase)

در این فاز طراحی منطقی سیستم با توجه به قواعد و ساختار سازمان متولی پروژه انجام می پذیرد و در انتهای فاز با تکنولوژی در نظر گرفته شده برای سیستم, ترکیب می شود.
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
هدف از این فاز تحلیل همه جانبه مسایل مطرح در سیستم است. عواملی که بیشترین درصد ریسک پروژه را به خود اختصاص می دهند, بر طرف می گردند.در این فاز یک معماری مناسب و پایدار برای سیستم پایه ریزی می شود. شناخت نیازمندی ها کامل می گردد و تحلیل و طراحی شروع می شود.



فراورده های این فاز می تواند موارد زیر باشد:



- UI Proto type

- مشخصات موارد کاربرد Use Case Specification

- Proof of concept

- Domain Model

- Design mode

- Data model

- Implementation model

- نمونه اولیه معماری Architectural Prototype

- طرح آزمون Test Plan

- طرح تکرار Iteration Plan

- گزارش ارزیابی وضعیت Status Assessment Report

- گزارش ارزیابی تکرار Iteration Assessment Report
3. فاز ساخت (Construction phase)

هدف اصلی این فاز ساخت و پیاده سازی بخش طراحی شده در فاز قبل می باشد. در این فاز نسخه a نرم افزار ارایه می شود. نسخه a, نسخه ای از محصول است که نشان دهنده انجام 60% از کار بوده و شامل قسمتهای مختلف سیستم است که پس از پیاده سازی توسط تیم تست, مورد بانگری و ارزیابی قرار می گیرد.

در انتهای این فاز و معمولاً فاز بعد, نسخه b ارایه می شود که 90% از کار انجام شده را در برمی گیرد. بعبارت دیگر 90% از ویژگی ها و نیازهای نرم افزاری دیده و پیاده سازی شده است.

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276

فراورده های این فاز می تواند موارد زیر باشد:



- Build

- Product

- سند معماری نرم افزار Software Architecture Plan

- Implementation model

- Data model

- rlm;Test Suite

- Test Evaluation Report

- طرح تکرار Iteration Plan

- گزارش ارزیابی وضعیت Status Assessment Report

- گزارش ارزیابی تکرار Iteration Assessment Report

- طرح تکرار Iteration Plan

- گزارش ارزیابی وضعیت Status Assessment Report

- گزارش ارزیابی تکرار Iteration Assessment Report
4. فاز انتقال (Transition phase)

هدف این فاز انتقال و تحویل محصول نرم افزاری به سازمان مشتری می باشد. زمانی که محصول در اختیار کاربران نهایی قرار گیرد, نظرات و بازخوردهایی از سوی lrm;آنها مطرح می شود که منجر به پیاده سازی اجزای جدیدی در سیستم شده و یا موجب تصحیح قسمت هایی از برنامه می شود. در این فاز درخواستهای تغییر که توسط کاربران سیستم اعلام شده مدیریت و در سیستم اعمال می گردند. در این فاز نحوه و نیازهای جهت استقرار سیستم اعلام می گردد و اسناد آن تحویل داده می شود.

در این فاز ممکن است چندین تکرار لازم باشد و تست های مختلفی جهت ارایه نسخه نهایی صورت گیرد. در انتهای این فاز پروژه آماده تحویل می باشد, ولی گاهاً نیز بر حسب نیاز یک چرخه دیگر که شامل همین چهار فاز می باشد جهت تولید ویرایش جدید یا اعمال درخواست های جدید کاربر صورت می گیرد.

azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276

فراورده های این فاز می تواند موارد زیر باشد:



- Release Note

- Deployment Plan

- Installation Artifacts

- Training material

- End user Support material

- Product Builder

- Configuration Data

- Software Installation Media

- طرح تکرار Iteration Plan

- گزارش ارزیابی وضعیت Status Assessment Report
azsoftir.com
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
- گزارش ارزیابی تکرار Iteration Assessment Report

پروژه مهندسی نرم افزار سیستم

پروژه های مهندسی نرم افزار - تجزیه تحلیل با رشنال رز

تحلیل پروژه های نرم افزار

پروژه مهندسی نرم افزار و تجزیه و تحلیل سیستمها UML و SSADM

مدیریت فرآیند تولید نرم افزار UML , RUP

ژه مهندسی نرم افزار UML - SSADM رشنال رز

انجام پروژه های مهندسی کامپیوتر و برنامه نویسی

های ,uml ,نرم ,یک ,برنامه ,، ,com09367292276azsoftir@gmail comazsoftir ,نرم افزار ,می شود ,می باشد ,در این ,comazsoftir com09367292276azsoftir@gmail comazsoftir ,com09367292276azsoftir@gmail comazsoftir com09367292276azsoftir@gmail ,azsoftir com09367292276azsoftir@gmail comazsoftir ,زبان برنامه نویسی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


kitpehanli مدیر 98 | بهبود مدیریت کسب و کار frektalescib kavirneginyc parhamerayaneh آذر نیوز دانلود برتر Mary's receptions vebilrala frektylehonar